Hari ini kami nak share 7 ebook terbaik yang pernah hasilkan oleh Cikgu Mohd Fadli

Ada yang Cikgu Mohd Fadli Salleh kerjasama dengan Guru Pakar Matematik lain, ada hasil kajian Dr (Phd).

Semua ebook dan modul-modul ini disertakan dengan video dan ebook tau. Memang mudah untuk rujuk.

Ebook ni dihasilkan sejak 2018 – 2021. Dan kali ni kami buat jualan penutupan. Selepas ini, tiada lagi jualan ebook dan modul-modul kami ni ya.

 1. Sifirlicious ( Harga asal = RM80) :
  Sifirlicious merupakan modul yang sangat bagus untuk anak-anak kuasai sifir. Ia mengumpulkan 9 teknik kuasai sifir dengan mudah lengkap dengan video pengajaran. Sangat-sangat disyorkan untuk anak bermula darjah 2-6 ya. Sifir adalah JANTUNG MATEMATIK.
 2. Mathzier (Harga asal = RM300) :
  Mathzier ni umpama tuisyen bulanan secara online melalui nota slide show, modul latih tubi dan video pengajaran. Ianya berdasarkan silibus semasa dan mengikut urutan topik dalam buku teks. Khas untuk murid Tahun 4, Tahun 5 dan Tahun 6 sahaja.

Silibus baru ada untuk tahun 4 (6 bab penuh) dan tahun 5 (bab 1 dan 2 sahaja). Silibus lama untuk tahun 4, 5 dan 6 ada full 6 bab. Anda akan dapat KEDUA-DUA format, silibus baru dan lama.

 1. Stories in Maths – STORM (Harga asal = RM70) :
  Sesuai untuk anak-anak usia 5 tahun hingga 8 tahun untuk menguasai asas English, Matematik dan Bahasa Melayu melalui cerita yang menarik! Juga melatih minda anak-anak untuk menguasai soalan jenis KBAT dengan mudah.
 2. MarvelMaths (Harga asal = RM80) :
  MarvelMaths dicipta untuk membuatkan murid rasa Matematik itu mudah dan senang. Ia mengumpulkan formula mudah membuat pengiraan. Ada 10 bab termasuk Magic Maths lengkap dengan 10 video pengajaran. Sesuai untuk murid tahun 3-6.
 3. Modul Pantas Matematik (Harga asal = RM80) :
  Modul Pantas Matematik ialah modul yang sangat bagus untuk anak-anak kita kuasai pecahan.

Pecahan ini umpama IBU SEGALA TOPIK. Tidak kuasai pecahan memang sukar untuk dapat A dalam Matematik. Ada 11 bab lengkap video dan beribu2 soalan yang pasti membuat anak-anak mahir dalam topik pecahan. Modul ini digunakan ramai guru di sekolah rendah untuk memahirkan seluruh Malaysia. Sesuai untuk murid tahun 4-6.

 1. Formula Luar Biasa Score A+ dalam BM – Modul ForBaM (Modul Sek Men) (Harga asal = RM50) :

Modul khas dari Guru Cemerlang berpengalaman lebih 20 tahun mengajar di SBP. Teknik dan formula untuk dapatkan A+ dalam peperiksaan didedahkan dalam 5 modul dan 4 video lengkap. Sangat bagus untuk pelajar sekolah menengah dari Ting 1 hingga Ting 5.

 1. Ebook OK! (Otak Kalkulator) / (Harga asal RM70)

Ada 12 video TikTok, ada 5 video pengajaran, ada 5 modul penerangan OK, ada set latih tubi OK lengkap skema, satu set ulangkaji MarvelMaths.

Ada free gift Ebook 7 Pesan Cikgu Korea. 7 Pesan ni saya kaitkan angka dan nombor dalam Matematik dengan rukun solat, zikir dan koleksi nasihat untuk anak minat Matematik sambil kita penuhkan tangki rohani dengan roh Islamik.

********

KESEMUA EBOOK DAN MODUL-MODUL BERNILAI RM730 INI DIJUAL PADA HARGA RM100 SAHAJA!!!

Jika beli ala carte, cuma RM25 untuk satu modul/ebook.

Ini adalah JUALAN PENUTUP. Selepas ini tiada lagi jualan ebook dan modul ni ya. So grab peluang terakhir kalian untuk dapatkan ebook berkualiti ini.

Untuk pembelian boleh di buat di sini 👇


NOTA : Semua Ebook dan Modul ini merupakan bahan digital dan dilengkapi dengan rakaman video pengajaran dari Cikgu Mohd Fadli Salleh.

Leave a Reply