STAEDTLER – Pilihan yang tepat untuk anda dan persekitaran 🌳🌳🌳


Sediakan bahan pewarna STAEDTLER anda. Peraduan Mewarna 2 “Kelestarian di tangan anda” akan bermula tidak lama lagi.
Untuk mewujudkan lebih kesedaran mengenai topik kelestarian, STAEDTLER Malaysia akan menganjurkan pertandingan mewarna kedua untuk penyertaan kanak-kanak tahun ini.


Mulai 1 – 31 Disember 2021 kami menjemput kanak-kanak berumur 3 – 12 tahun untuk menyertai Peraduan Mewarna “Kelestarian di tangan anda” di seluruh negara ✍️
Ikuti 4 langkah ini untuk menyertai:


Langkah 1:

Beli mana-mana produk STAEDTLER dari cawangan/kedai atau melalui dalam talian pada sebarang jumlah dalam satu resit semasa tempoh peraduan (1 – 31 Disember 2021)
Langkah 2:
Muat turun helaian mewarna Pertandingan Mewarna 2 (cetak di atas kertas A4) dari laman web STAEDTLER Malaysia cari Maklumat Kempen & Peraduan “Kelestarian Di Tangan Anda” (Pautan Di Bio)
Langkah 3:
Menggunakan produk STAEDTLER SAHAJA, warnakan pada helaian pewarna. Jadi kreatif, anda boleh menambah ruang kosong pada helaian pewarna dengan lukisan anda sendiri. Mata tambahan untuk kreativiti dan keaslian 😉
Langkah 4:
Serahkan sebelum tarikh tutup peraduan melalui e-mel satu (1) gambar jelas karya seni yang telah siap, satu (1) gambar jelas karya seni yang telah siap dan produk STAEDTLER yang digunakan. Lampirkan juga secara berasingan bukti pembelian (resit) ke Info.MY@staedtler.com sila sertakan Nama, Nombor Perhubungan dan Alamat peserta.

Colouring Sheet

Untuk maklumat lanjut / pertanyaan sila

Leave a Reply