Sempena program Nature Art Festival – NAFAS dan Hari Sungai Sedunia

Pertandingan yang bertemakan “SUNGAI” ini dikelolakan oleh Galeri Percha (Percha Artspace), ia terbuka kepada seluruh warga MALAYSIA yang berumur dari 7 hingga 17 tahun dengan 2 kategori iaitu 7-12 tahun dan juga 13-17 tahun.

Kategori :

A : 7 – 12 tahun

B : 13 – 17 tahun

Pertandingan ini mempunyai 2 kategori iaitu 7-12 tahun dan 13-17 tahun.

Tarikh penerimaan karya telah di lanjutkan ke 23 September 2021.

Peserta perlu menghantar karya berserta maklumat peribadi seperti ( Nama pelukis, Tajuk karya, No kad pengenalan atau mykid, no telefon dan ketegori A atau 😎 ke alamat:

Urusetia Pertandingan Seni Lukis NAFAS 2021.No.1, Laman Karya Lumut (LAKAR), Jalan Titi Panjang, 32200 Lumut, Perak.

Ibu ayah, daftarkan anak-anak anda segera pada link yang tertera dan mestilah mengisi google form di pautan di bawah bagi memudahkan pemberikan E-Sijil.

Kepada adik-adik remaja daftarlah segera. Peluang memenangi hadiah lumayan menanti anda. Penghasilan harya yang menawan hati juri profesional kami akan dinilai melalui keaslian karya, ketepatan tema, kombinasi warna, kemahiran mengunakan bahan, perincian dan kreativiti.

Daftar di sini-https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfD5JYm5LxaYB…/viewform

NAFAS 2021 dianjurkan oleh Rakan Segari dan Laman Karya Lumut – LAKAR dengan kerjasama Majlis Perbandaran ManjungPejabat Daerah Dan Tanah ManjungPersatuan Aktivis Sahabat Alam – KUASAGaleri PerchaNagarakota, disokong oleh geran PENJANA MyCreative-CENDANA (Cultural Economy Development Agency) dan GEF SGP Malaysia (GEF Small Grants Programme) UNDP.

Sumber dan maklumat lanjut : https://www.facebook.com/RakanSegari

Leave a Reply