Anda seorang peminat fotografi? Jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah sebanyak RM15,000 dengan menyertai ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ณ๐—ถ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฎ ๐—ž๐˜‚๐—ฎ๐—น๐—ฎ ๐—Ÿ๐˜‚๐—บ๐—ฝ๐˜‚๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ yang bermula dari 23 Oktober 2023 hingga 19 November 2023.

Pertandingan ini mempunyai 2 tema iaitu “๐‘ฝ๐’Š๐’”๐’Š๐’• ๐‘ฒ๐‘ณ ๐‘ช๐’Š๐’•๐’š” dan “๐‘ญ๐’†๐’”๐’•๐’Š๐’—๐’‚๐’ ๐‘ช๐’Š๐’•๐’š” yang pastinya akan memikat hati anda untuk menangkap keindahan Kuala Lumpur dari sudut pandang yang berbeza.

Jangan risau jika anda bukan seorang pakar fotografi, kerana pertandingan ini terbuka untuk semua peringkat umur. Anda boleh mengambil gambar dengan kamera telefon anda atau kamera digital anda dan hantarkan gambar anda ke pautan atau kod QR yang telah disediakan di laman media sosial @visitklofficial dengan hashtag #๐—ฉ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ž๐—Ÿ #๐—Ÿ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฎ๐—ž๐—Ÿ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ.

Jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah wang tunai bagi pemenang tempat pertama, kedua, ketiga dan banyak lagi! Jadi, jom sertai ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป ๐—™๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ณ๐—ถ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฎ ๐—ž๐˜‚๐—ฎ๐—น๐—ฎ ๐—Ÿ๐˜‚๐—บ๐—ฝ๐˜‚๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ sekarang dan tunjukkan bakat fotografi anda kepada dunia!

Sila klik pautan ini : https://forms.gle/5neFY938VWjxE6JMA

#VisitKL#LensaKL2023

Leave a Reply