Pelikan Malaysia mempromosikan seni coretan di kalangan kanak-kanak untuk mengekspresikan diri mereka! Bagi kanak-kanak, terutamanya mereka yang tidak boleh melukis dengan baik tetapi ingin meningkatkan kemahiran artistik mereka, coretan adalah cara yang hebat untuk menunjukkan kreativiti mereka. Terdapat banyak kelebihan untuk mencoret: bukan sahaja mencoret bersifat terapeutik dan menenangkan, mencoret juga membolehkan anda menghilangkan tekanan, meningkatkan tumpuan dan perhatian anda serta menggalakkan set minda artistik dan jenaka anda.

Terdapat juga banyak gaya untuk mencoret. Kami teruja untuk melihat kepelbagaian dalam reka bentuk coretan generasi muda kami dalam Peraduan Seni Doodle Pelikan yang akan datang ini! Kami berharap dapat meningkatkan kesedaran di kalangan kanak-kanak melalui coretan dan semua kanak-kanak akan mengeluarkan ekspresi artistik dan imaginasi mereka menggunakan bahan pewarna Pelikan.

BUTIRAN
Peraduan Seni Doodle Pelikan 2023 terbuka kepada 2 kumpulan umur berbeza untuk kanak-kanak Malaysia berumur 7 hingga 17 tahun.

Kategori dan hadiah adalah seperti berikut:

Kumpulan A (7-12 tahun)

Hadiah Utama – Produk Pelikan bernilai RM1000

Hadiah Kedua –Produk Pelikan bernilai RM800

Hadiah Ketiga –Produk Pelikan bernilai RM500

10 hadiah saguhati –Produk Pelikan bernilai RM100

Kumpulan B (13-17 tahun)

Hadiah Utama –Produk Pelikan bernilai RM1000

Hadiah Kedua – Produk Pelikan bernilai RM800

Hadiah Ketiga –Produk Pelikan bernilai RM500

10 hadiah saguhati – Produk Pelikan bernilai RM100

Cara Penyertaan

Sangat mudah untuk menjadi sebahagian daripada Peraduan Seni Doodle Pelikan!

Beli mana-mana produk Pelikan bernilai Tiga Puluh Ringgit (RM30) atau lebih dalam satu resit. Simpan resit sebagai bukti pembelian!
Isi borang Peraduan Seni Doodle Pelikan* yang disertakan bersama helaian coretan dan gunakan kreativiti anda untuk mewarna helaian pewarna (hanya produk Pelikan boleh digunakan untuk peraduan ini).
Hantarkan kepada kami bersama resit pembelian produk Pelikan anda.

Muat turun Helaian & Borang di bawah

  1. Kategori A
  2. Kategori B

Untuk Maklumat lanjut sila layari Pelikan Store Online www.pelikanstore.com.

Leave a Reply