Kempen Impian Raya Bersama kembali lagi! Musim pemberian tahun ini, Samsung Malaysia Electronics dengan sukacitanya mengumumkan promo “Keluarga Ceria Syawal Bergaya” yang akan bermula dari 1 Mac hingga 30 April 2023. Salah satu perayaan paling menarik yang ditunggu-tunggu oleh rakyat Malaysia – meraikan ketibaan Syawal bersama orang tersayang. Sambil bersiap sedia untuk bulan Ramadan, inilah masanya untuk membawa pulang peralatan rumah pintar Samsung untuk meningkatkan permainan anda tahun ini.

Dengan bantuan peralatan rumah pintar moden, anda boleh berehat dan berseronok sambil memasak ribut sebagai persediaan untuk jamuan Raya tahunan bersama keluarga anda. Aplikasi Smart Things meletakkan keupayaan untuk mengurus elektronik rumah anda dari tapak tangan anda, menjadikannya lebih mudah berbanding sebelum ini semasa anda merancang sambutan Raya tanpa tekanan atau mana-mana parti rumah terbuka.

Terima hadiah eksklusif seperti eBaucar[1] atau kredit eWallet TNG bernilai sehingga RM400 dan juga Produk Color King apabila anda membeli mana-mana produk terpilih seperti Peti Sejuk Siri Dipesan, Ketuhar Gelombang Mikro Konvensyen, Jet vakum, Penghawa Dingin Bebas Angin, Pengering Mesin Cuci dan banyak lagi . Peralatan rumah ini akan menjadi teman yang sempurna untuk membawa anda dan orang tersayang anda bersama-sama di satu tempat sambil anda meraikan kegembiraan Raya.

Bukan itu sahaja! Samsung Malaysia mahu anda membawa pulang beberapa peralatan Samsung terunggul dalam peraduan Raya in Post & Win ini! Dapatkan peluang untuk menjalani gaya hidup yang mengubah hidup dengan produk menarik yang akan mengubah sepenuhnya rutin harian anda di rumah menjadi lebih baik.

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan peralatan rumah Samsung yang canggih dan tersendiri yang anda inginkan. Sertai kami untuk siaran dwi-mingguan ini dan sertai untuk memenangi peraduan dalam hanya 5 langkah mudah!

Langkah 1: Beli mana-mana Perkakas Rumah Samsung

Langkah 2: Suka & Ikuti @SamsungMalaysia di Facebook dan Instagram.

Langkah 3: Siarkan detik Raya paling kreatif anda di Facebook atau Instagram; Kapsyen hendaklah menerangkan “Bagaimana Perkakas Rumah Samsung menjadikan Sesi Raya anda lebih bermakna” dalam 50 patah perkataan.

Langkah 4: Hashtag siaran anda dengan #SamsungHomeAppliances #ImpianRayaBersama #SamsungRaya2023contest

Langkah 5: Tag @SamsungMalaysia dan tiga (3) rakan, tetapkan profil anda kepada umum dan siarkan!

Ia hanya semudah itu! Lihat hadiah hebat untuk dimenangi dan tandai kalendar anda sambil mengira detik menjelang Raya kerana pertandingan ini akan diadakan setiap dua minggu! Akan ada empat pemenang, jadi pantau platform media sosial kami, Facebook, Instagram, dan laman web rasmi pada penghujung peraduan untuk melihat sama ada anda pemenang bertuah!

ORIGINAL WEBSITE : CLICK HERE

Leave a Reply