Anak anak suka tonton Youtube atau Netflix?

Risau tak mereka tonton video bukan bukan?

Tahu tak walaupun kedua dua platform ini ada mode ‘parental control’, kita masih lagi tak boleh kawal sepenuhnya iklan atau video apa yang mereka tonton. 

Banyak konten yang tidak senonoh (seksual, mabuk atau agresif) dan bermacam lagi yang cuba menyamar sebagai konten kanak kanak walhalnya tidak bermanfaat, contohnya Huggy Wuggy & Happy Tree Friends.

Durioo+ adalah alternatif Platform Video Selamat Khusus untuk Kanak Kanak, BEBAS IKLAN dan semua konten dihasil/ditapis oleh ibu bapa.

Kalau dulu kita tak ada pilihan lain, sebab mana ada platform video lain yang boleh lawan populariti kedua platfom ini. Sekarang dah ada!

Langgan Durioo + 👉 Langgan Sekarang

InsyaAllah, anak anak akan selamat, mak ayah pun dah tak risau.

6 bulan hanya RM77 atau 12 bulan hanya RM149 !!!

Anak anak tak minat sangat tonton rancangan Animasi?

Rasanya banyak juga ibu bapa yang bertanyakan kepada kami: “Ada tak rancangan yang bukan kartun?”

Kadang kala tak semua kanak kanak suka tonton animasi atau kartun. Ada yag lebih minat tonton orang betul beraksi di dunia sebenar untuk mereka lebih mudah relate, lebih lebih lagi untuk kanak kanak 7 tahun keatas.

Durioo+ sekarang sedang memperbanyakkan konten bukan animasi (non animated), InsyaAllah kami sasarkan untuk buat sekurang kurangnya 30 series non animated yang akan ditujukan kepada beberapa kategori umur kanak kanak.

Sekarang kami ada dalam 10 series non animated yang sedia ditonton di Durioo+. Semuanya best !!!

Langgan Durioo + 👉 Langgan Sekarang

KLIK UNTUK LANGGAN

Leave a Reply