Tema : Your Dream Car

Terokai kemungkinan yang tidak berkesudahan dalam imaginasi anda dan lukis kereta idaman anda. Ekspresikan kreativiti anda, sertai peraduan seni global ini dan anda mungkin dalam perjalanan ke JEPUN!

UMW Toyota Motor sedang mengadakan peraduan Kebangsaan Malaysia bagi Peraduan Seni Kereta Impian Toyota dari 1 Jan hingga 11 Feb 2022.

Peraduan bertemakan “Kereta Idaman Anda” terbuka kepada semua kanak-kanak di Malaysia yang berumur 15 tahun dan ke bawah.

Kategori ialah:

Kategori 1: Bawah lapan tahun
Kategori 2: 8-11 tahun
Kategori 3: 12-15 tahun

Karya seni hendaklah diserahkan dalam saiz kertas A3 yang dibuat dengan pensel, pensel warna, krayon, cat air atau alatan standard lain.

Karya seni digital juga boleh diterima.

Maklumat penuh dan cara penghantaran, sila rujuk terma dan syarat.

Hadiah Peraduan Peringkat Kebangsaan ialah:

Pemenang emas: 1 X Apple iPad
Pemenang Perak: 1 X Apple Watch
Pemenang Gangsa: 1 X Skuter Elektrik
Pemenang Saguhati: 2 X Baucar RM200

Pemenang pertandingan kebangsaan akan dimasukkan sebagai wakil negara mereka sendiri ke dalam “Peraduan Peringkat Dunia,” yang akan diadakan di Jepun.

Untuk Peraduan Dunia, setiap kategori akan datang dengan satu hadiah utama dan dua Anugerah Khas.

Pemenang juga akan dijemput bersama seorang ibu bapa/penjaga untuk menghadiri majlis penyampaian hadiah di Tokyo, Jepun pada bulan Ogos.

Sejak 2004, Peraduan Seni Kereta Impian Toyota telah dijalankan sebagai sebahagian daripada inisiatif sumbangan sosial Toyota.

Pada tahun 2021, peraduan itu menarik lebih daripada 1.1 juta penyertaan dari 75 negara dan wilayah di seluruh dunia.

Jom lihat pelbagai hasil pemenang terdahulu DI SINI

For details, visit Toyota Global website: https://www.toyota-dreamcarart.com or UMW Toyota Motor website: https://toyota.com.my/dreamcarartcontest

Leave a Reply